Ābolkūka(2)

4 1

Sastāvdaļas

  • 150 gr cukura
  • 90 gr mīksta sviesta
  • 3 olas
  • 150 gr kviešu miltu
  • 2 tējk cepamā pulvera
  • 1 neliela citrona sula un sarīvēta miziņa
  • 3 sīki sagriezti āboli
  • 1 tējk kanēļa, kas sajaukts ar 2 ēd.k. cukura
  • 50 gr sasmalcinātu lazdu riekstu vai mandeļu

Pagatavošana

40 min.
  1. Cukuru saputo ar sviestu, pakāpeniski pievienojot olas.
  2. Tad iesijā miltus un cepamo pulveri, pievieno citrona miziņu un suku, visu samaisa.
  3. Pēc tam mīklā iemaisa sagrieztos ābolus.
  4. Kūkas formā ieklāj cepamo papīru un ielej mīklu.
  5. Pārkaisa ar kanēļa un cukura maisījumu, samaltajiem riekstiem/mandelēm un uz 25-30 min liek 180 grādu karstā cepeškrāsnī.

Komentāri

Agnese 2014. gada 15. oktobris 14:52
Loti garsiga, loti viegla, super!
Agrita 2014. gada 14. jūnijs 22:17
Ātri, viegli un ļoti garšīgi....
Lelde 2012. gada 10. marts 19:21
Sabnāca gardi ;)
Silta kūka ar pienu aizgāja uz urrā...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize