Kartupeļi, cepti krējumā (skalop kartupeļi)

5 1

Sastāvdaļas

  • 8 ar visu mizu
  • Novārīti kartupeļi
  • 1 krūze svaiga krējuma
  • Sāls un pipari pēc garšas
  • Sakapāts koriandrs vai pētersīlis
  • 120 g rīvēta siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Kad kartupeļi atdzisuši, nomizo un sagriez šķēlēs.
  2. Mazliet saputo krējumu, samaisi ar sāli un pipariem, un zaļumiem.
  3. Iesmērē vienu cepamo trauku ar eļļu, ieliec vienu kārtu ar kartupeļiem, uzkaisi sieru, tad uzlej krējumu. Turpini tā vairākas kārtas, pabeidz ar sieru.
  4. Šo visu var izdarīt dienu iepriekš.
  5. Pusstundu pirms pasniegšanas cep cepeškrāsnī, kamēr kartupeļi pilnībā izcepušies un siers kļuvis brūngans.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni