Gaileņu mērce mammas gaumē

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Gailenes - cik salasītas
  • 1 normāla izmēra sīpols
  • 1 -2 vidēja izmēra tomāti - atkarībā no tā, cik daudz gaileņu
  • 1 -2 daiviņas ķiplociņš - gaumes jautājums
  • 1 -2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • Eļļa vai sviests cepšanai
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

10 min.
  1. Uz pannas uzlej nedaudz eļļas (vai sviestu), pievieno sasmalcinatu ķiplociņu un sagrieztus sīpolus, kad tie ir kļuvuši mazliet caurspīdīgi (vai iebrūni - atkarībā cik smalki sagriezti vai kā gatavotajam labāk patīk) pievieno sagrieztas gailenes.
  2. Mirklī, kad no gailenēm ir izdalījies šķidrums, pievieno tomātus.
  3. Piparus un sali pēc garšas.
  4. Visu samaisa.
  5. Pievieno krējumu.
  6. Vislabāk garšo kopā vārītiem kartupeļiem un mazsālītiem gurķīšiem.
  7. Labu apetīti!!!

Komentāri

Vita 2014. gada 3. jūlijs 17:40
Paldies :-) ļoti garšīgi!
Klāt pievienoju vēl 2 burkānus, ko sākumā apcepu kopā at ķiploku un sīpolu.
Iesaku!
Deniss 2013. gada 21. augusts 21:06
patiešāmm labi!!!
Isene 2013. gada 26. jūnijs 18:08
Garda,ātra un veģetāra! (bez speķa un miltiem)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni