Bagātīgais veģetārais sautējums

3 1
Kolekcijas: Veģetārās
Pielāgoju ungāru sautējuma recepti veģetāriešu galdam, aizstājot malto gaļu ar sēnēm.

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 5 - 6 paprikas
  • 500 g svaigu tomātu
  • 500 g sasmalcinātu sēņu (meža sēnes, bet derēs arī šampinjoni)
  • 3 /4 glāzes rīsu
  • 200 g skāba krējuma
  • Sviests, sāls, pipari, ķiploki, pētersīļi

Pagatavošana

50 min.
  1. Sēnēm pievieno sāli, piparus un ķiplokus, sautē līdz pusgatavas.
  2. Rīsus izvāra (gandrīz gatavus) un nokāš.
  3. Sastāvdaļas liek kārtām ar sviestu ieziestā formā, pārlej ar krējumu, kurā iejaukti sasmalcināti pētersīļi.
  4. Cep cepeškrāsnī (180 °C) līdz visu sastāvdaļu gatavībai.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

laura 2013. gada 24. janvāris 11:31
Un cik ilgi aptuveni cep? Un kādā temperatūrā???
Ilze 2011. gada 5. novembris 12:38
Ludzu pasakiet kadas senes(sampinj.)un paptika? Un tas viss domats cik personam? Paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni