Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Auzu pārslu un ābolu kūka

2010. gada 18. augusts
Foto: Anete Brūvere
Pagatavošana
35 min
1. Olas sakuļ un pievieno cukuru, kausēto sviestu, vaniļas cukura, ābolu šķēlītes (nomizotas). Sajauc.
2. Pārējos sausos produktus (milti, cepamais pulveris un auzu pārslas) samaisa. Pievieno olu masai. Kārtīgi samaisa, ja liekas pārāk bieza, var pieliet klāt pienu.
3. Liek mīklu apaļā vedinē un cep cepeškrāsnī 180° temperatūrā 30 minūtes.
4. Kad kūka gatava, izņem no krāns to un atstāj veidnē uz 5 minūtēm.
5. Tajā laikā pagatavo glazūru: visas sastāvdaļas sajauc, līdz iegūst spīdīgu un viendabīgu masu.
6. Pārlēj pāri kūkai un noliek, lai atdziest.

Labu apetīti!
Foto: Anete Brūvere
Uz augšu