Cepts akmeņasaris čīles gaumē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 akmeņasara filejas
  • 1 citrons
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • Krējums
  • Garšvielu maisījums zivīm
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles

Pagatavošana

25 min.
  1. Ieliek pannā akmeņasara filejas un apkaisa ar sāli, pipariem un garšvielu maisījumu zivīm. Pannā uzkarsētā olīveļļā cep zivi apmēram 15 min. Krējumu sajauc ar citrona sulu un sasmalcinātām dilēm. Akmeņasara filejas pasniedz ar krējuma mērci, ko dekorē ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni