Grilēts akmeņasaris

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 akmeņasari
  • 2 ķiploku daiviņas
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 1 /4 tējk. ķiploku pulvera
  • 1 /4 tējk. sīpolu pulvera
  • 1 /4 tējk. paprikas
  • Ctronu pipari
  • Jūras sāls
  • Pētersīļi

Pagatavošana

15 min.
  1. Samaisa kopā ķiploku, sīpolu pulveri, papriku, citronu piparus un jūras sāli. Ar šo maisījumu ierīvē zivis. Atsevišķi izkausē sviestu kopā ar sasmalcinātiem ķiplokiem un pētersīļiem. Uzkarsē grilu un apslacina ar olīveļļu. Tad grilē zivi aptuveni 7 min., apgriež uz otru pusi un aplej ar svietu. Turpina cept, līdz zivi var viegli sadalīt ar dakšiņu. Akmeņasari pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni