Oliņmaize :)

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 1.5 tostermaizes (var arī parasto batonu, 1,5-2 cm biezumā sagrieztas šķēles)
  • Žāvēts speķītis vai žāvēta gaļiņa (var arī nelikt)
  • Eļļa (Tik, cik taukainu vēlas)
  • Sāls
  • Vegeta (pēc garšas)

Pagatavošana

10 min.
  1. Tostermaizēs izgriež viduci, lai garoziņa paliek kādu 0,5-1 cm biezumā.
  2. Liek uz pannas, viducī saber kubiņos sagrieztu gaļiņu (tik cik vēlas, bet arī atstāj vietu olai), tad iesit olu, uzber vegetu, cep, kamēr brūna. Var cept arī otru pusi, var arī necept, kā pašam garšo!
  3. Izgrieztos maizes kubiņus, apcep kā grauzdiņus, no vienas puses virsū uzberot mazliet smalko sāli! Ļoti garšīgi!
    Izgrieztos maizes kubiņus, apcep kā grauzdiņus, no vienas pu...
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Arturs 2010. gada 19. augusts 23:45
a mne boljwe s 4ernogo hleba (kirpi4ika) nravitsja. a esli ewe na o4enj horowo razogretuju skovorodku na4inatj zaritj (s obeih storon obzaritj), vnutri zeltok ewe zidkij budet ;) vobwe objedenie

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis