Kabaču laivas

2010. gada 16. augusts
Foto: Svens
Pagatavošana
45 min
1. Kabačus nomizo un pārgriež gareniski uz pusēm. Iztīra visu mīksto vidu. Ierīvē ar sāli un ar ''kopējo'''garšvielu(sāli diezgan padaudz).
2. Laivās ieber sasmalcinātus zaļumus (timiānu, baziliku, dillies).
3. Pa to laiku jau izvārītos rīsus samaisa ar 800 g maltās gaļas + ķimenītes, ķiploks un sāls.
4. Samaisīto masu pilda kabaču laivās, tā lai ir nedaudz virs kabaču malas līmeņa.
5. Liek krāsnī uz 200° un cep aptuveni 40min. Kad Kabacis ir izcepies, uzliek pāri tomātu šķēles, kuras pārber ar sieru un uz 5 min. liek krāsnī.
6. Ēd siltu, aukstu. Gaļas un rīsu daudzums atkarīgs no kabača lieluma,j a paliek pāri, var izcept vienkārši saveļot bumbās un pieliekot klāt cepeškrāsnī. Kabaču laika TOP ēdiens.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu