Biezpiena sieriņa torte

2010. gada 13. augusts
Foto: Anete Brūvere
Pagatavošana
100 min
1. Biezpiena sieriņus izņem no papīrīšiem un sablenderē viendabīgā masā.
2. Uz pirmā biskvīta klāj biezpiena sieriņu masu, noklāj visu biskvītu, bet neizklāj visu masu.
3. Liek virsū otro biskvītu.
4. Uz otrā biskvīta smērē virsū ievārījumu un saliek sagrieztas banānu šķēlītes.
5. Liek virsū pēdējo biskvītu.
6. Uz pēdējā plātnes gar malām kādus 2 - 3 cm sasmērē ar bizepiena sieriņu masu (bet ne visu, jāatstāj arī malām) Pa vidu sasmērē ievārījumu.
7. Izkausē šokolādi ūdens peldē.
8. Uz ievārījuma kārtas saliek vēl banānu šķēlītes un lej virsū izkausēto šokolādi.
9. Uz biezpiena sieriņu masas uzber, sagrieztus nelielos gabaliņos, persikus.
10. Tortes malas apsmērē ar biezpiena sieriņu masu un apliek persika šķēlītes. Liek leduskapī uz 1 - 2h.

Lai labi garšo!
Foto: Anete Brūvere
Uz augšu