Pildītie krabju pirkstiņi

4 1

Sastāvdaļas

  • Krabju nūjiņas (daudzums atkarīgs no ēdāju skaita)
  • Siers
  • Diles
  • Eļļa cepšanai
  • Rīvmaize

Pagatavošana

30 min.
  1. Krabju pirkstiņus kārtīgi atsaldē. Atrod galu, ar kuru beidzās satītais rulītis. Galvenais uzdevums ir uzmanīgi no nūjiņas atritināt tādu kā paklājiņu, lai varētu piepildīt nūjiņas. Tas prasa nedaudz pacietības, bet tas ir tā vērts.
  2. Sarīvē sieru un sasmalcina dilles, ko kopā sajauc.
  3. Uz krabja "paklājiņa" pie maliņas noliekam iepriekš iegūto siera masu un smuki satinam atpakaļ rulītī. sieru liekam tik daudz iekšā cik nu sirds kāro, tika itā lai paklājiņš nesaplīstu.
  4. Jauniegūto "pirkstiņu" apvīļājam rīvmaizē un cepam uz sakarsētas un ieeļļotas pannas līdz tas ir smuki apcepies, zeltīti brūns un siers ir iskusi. Cept uz mazas uguns.
  5. Lieliski garšo ar majonēzi, krējumu.

Komentāri

Ausma Kiršbauma 2010. gada 14. augusts 20:14
Iegriežu līz pusei krabju nūjiņas, ievietoju siera standziņu, apviļāju miltos, olā un cepu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis