Kabači ar garnelēm

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 3 jaunie kabači
  • 400 g attīrītu garneļu
  • 200 g olīveļļas
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 /2 glāze pussausā baltvīna
  • Pētersīļi

Pagatavošana

30 min.
  1. 100 gramos olīveļļas, sautē kabačus 15 min.
    100 gramos olīveļļas, sautē kabačus 15 min.
  2. Dziļā pannā, atlikušajā eļļā apcep pētersīļus un ķiplokus. Pielej pusporciju vīna, lai patvaiko.
    Dziļā pannā, atlikušajā eļļā apcep pētersīļus un ķiplokus. P...
  3. Pielej palikušo vīnu un pievieno garneles. Uzliek vāciņu un pasautē vēl 10 min.
    Pielej palikušo vīnu un pievieno garneles. Uzliek vāciņu un...
  4. Samaisa visu kopā. Pirms pasniegšanas var uzsildīt.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

antuuanete 2011. gada 3. janvāris 15:45
vispaar jau tās garneles tāpat ir gatavas jo ir rozā. nav pareizi arī tāpat cept.....
Inese Jefimova 2010. gada 28. septembris 16:50
Paldies par piezīmi! Tieši tā arī ir! 1 min.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti