Kraukšķīgie skābētie gurķi

3 1

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Ķiploki
  • Mārrutku saknes vai lapas
  • Dilles
  • Baziliks
  • Pupumētra
  • Koreandrs
  • Upeņu lapas
  • Estragons
  • Pārliešanai uz 1 l ūdens
  • 2.5 - 2,5 ēd. k. sāls
  • 0.5 ēd. k. cukura

Pagatavošana

30 min.
  1. Dezinficētās burkās liek nomazgātus, sagrieztus garšaugus un ķiploka daiviņas, tad stāvus sakārto nomazgātus, nosusinātus gurķus.
  2. Pārlej ar verdošu sālsūdeni. Noslēdz ar vāciņiem, glabā vēsā vietā. Gurķi būs kraukšķīgi.
  3. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ralfs 2013. gada 1. augusts 22:20
Bet nav minēts, ka gurķus pirms konservēšanas jāpatur ūdenī, ja tie nav tiko no dobes nākuši.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi