Jogurta kūka

2010. gada 31. jūlijs
Foto: Kate Nītiņa
Pagatavošana
45 min
1. Sasmalcina cepumus, sajauc ar izkausētu sviestu un izklāj masu cepamtraukā.
2. Sablenderē banānus ar vaniļas/parasto cukuru pēc garšas.
3. Saputo banānu masu kopā ar saldo krējumu, visam pievieno klāt 1 paciņu želatīna, pārlej masu pār cepumiem un ieliek uz 15 - 20 min ledusskapī.
4. Samaisa jogurtu ar otro paciņu želatīna un, ja jogurts ir bez augļiem, pievieno, piem., persiku gabaliņus, tad pārlej masu pāri jau esošajai.
5. Izdekorē kūkas virsmu ar augļiem kamēr tā ir pietiekami padevīga, lai augļi tajā varētu iesēsties.
6. Pārlej pāri dekorējumam persiku vai nektarīnu sulu (tā, kas palikusi bundžiņā), sajaucot kopā ar trešo želatīna paciņu.
7. Labu apetīti!
Uz augšu