Jogurta kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu
  • 1 /2 paciņa sviesta
  • Cukurs vai vaniļas cukurs (pēc garšas)
  • 200 ml saldā krējuma
  • 3 banāni
  • 500 ml jogurta
  • 3 paciņas želatīna
  • Persiki vai nektarīni sulā
  • Kivi, āboli vai citi augļi dekorēšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Sasmalcina cepumus, sajauc ar izkausētu sviestu un izklāj masu cepamtraukā.
  2. Sablenderē banānus ar vaniļas/parasto cukuru pēc garšas.
  3. Saputo banānu masu kopā ar saldo krējumu, visam pievieno klāt 1 paciņu želatīna, pārlej masu pār cepumiem un ieliek uz 15 - 20 min ledusskapī.
  4. Samaisa jogurtu ar otro paciņu želatīna un, ja jogurts ir bez augļiem, pievieno, piem., persiku gabaliņus, tad pārlej masu pāri jau esošajai.
  5. Izdekorē kūkas virsmu ar augļiem kamēr tā ir pietiekami padevīga, lai augļi tajā varētu iesēsties.
  6. Pārlej pāri dekorējumam persiku vai nektarīnu sulu (tā, kas palikusi bundžiņā), sajaucot kopā ar trešo želatīna paciņu.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

sidnija 2012. gada 3. augusts 21:51
kā var dabūt sulas želeju?
Ilga 2012. gada 14. jūnijs 16:56
sanāca supergaršīgi, nedaudz papildināju recepti un bezpiedevu jogurtam pievienoju sablenderētas zemenes.
andris 2012. gada 12. jūnijs 11:37
kūka ir vienkārši brīnišķīga pašam jāizvērtē cik daudz un kas ir jāliek

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize