Gaļas pīrāgs

2010. gada 27. jūlijs
Foto: Lāsma Klēbaha
Pagatavošana
70 min
1. Miltus sakapā kopā ar pārējiem produktiem un žigli samīca gludu mīklu. Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
2. Pagatavo pildījumu: šķiņķi samaisa ar sieru, sīpoliem un rīvmaizi.Pievieno olas un krējumu, kā arī sāli un piparus.
3. No 2/3 mīklas izveltnē pamatni. Ieklāj veidnē (diametrs 26cm). Mīklu vairākās vietās sadursta ar dakšiņu un pārkaisa ar rīvmaizi. Iepilda šķiņķa maisījumu. Atlikušo mīklu izveltnē plānā kārtā un uzklāj uz pildījuma. Piespiež maliņas. Ar dakšiņu sadursta vairākās vietās un apziež ar sakultu olu.
4. Cep cepeškrāsnī 40 minūtes 200° C temperatūrā.
Uz augšu