Medus māja

2010. gada 27. jūlijs
Foto: krista Zaharnova
Pagatavošana
180 min
1. Olas, cukuru, sodu, un margarīnu saliek katliņā un liek uz uguns. Vāra, bieži maisot, uz neliela uguns, massaj jāpaliek 2 reizes lielākai. Pirms uguns izslēgšanai, jāpievieno medus, un nedaudz patura uz uguns. Tad neatdzēsētajā massā liek klāt miltus. Samaisīt, un jāparlej ( labāk lielajā) četstūrainā formā, lai nebūtu biezs slānis.
Foto: krista Zaharnova
2. Cepj apmēram 15 min.
3. Jāpagatavo šokol. glazūra, un uz pārtikas plēves jāveido mājai lodziņus, un durvis. atstāj lai sacietē.
4. Saputo krējumu ar cukuru.
5. Atdzēsēto pīrāgu jāsagriež četstūrainos gabalos, lai sanāktu 6 gabali : 4 gab.- mājas sienas, 2 gab.- jumtam.
6. katru slāni jāsmērē ar krēmu. Vienā pievienojot banānu šķēlītes, otrajā - zefīra šķēlītes un atkārtot....
7. kad māja būs salikta, to apsmērē ar krēmu apkārt. Jumtu izliek ar marmelādi, māju, ar rīvmaizi.
Uz augšu