Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ideja veselīgām vakariņām

2010. gada 24. jūlijs
Foto: Santa
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavošanās: Kartupeļus nomizo, sagatavo vārīšanai, sviesta pupiņas sagatavo sautēšanai(apgriež galiņus un pārgriež uz pusēm), 2 burkānus nomizo un sagriež ripiņās, trešo sarīvē salātiem. Papriku sagriež kubiciņos.
2. Vistas fileju sagrieš pastmarkas lieluma kubiciņos, šampinjonus sagriež šķēlītēs.
3. Pagatavošana: Kartupeļus izvāra, sviesta pupiņas, burkānus un papriku atsevišķi sasautē(jāņem vērā, ka pupiņas un burkāni sautēsies nedaudz ilgāk,tādēļ papriku var pievienot drusku vēlāk). Vistu uz karstas pannas nedaudz apcep, tad pievieno šampinjonus, kopā cep kādu brīdi, līdz šampinjoni ir sarāvušies un ūdens ir izdalījies, tad pievieno teriyaki mērci un pacep, lai nav pārāk šķidrs. Svarīgi arī ir saglabāt nedaudz mitruma, lai vistiņa ir forša, sulīga :) pievieno sāli un piparus pēc garšas.
4. Mazo kāpostiņu smalki strēmelēs sagriež, pievieno sarīvēto burkānu un sajauc ar olīveļļu, nedaudz cukura un sāli pēc garšas.
5. Servē: Visu, kas pagatavots, proporcionāli sadalot.
6. Mērcītes pievienot pēc patikšanas un garšas. Labu apetīti!
Uz augšu