Brouchettes

2010. gada 23. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Uzkarsēt cepeškrāsni (apmēram 180 - 200 grādi pēc Celcija).
2. Piemērota izmēra traukā samaisīt plūmju tomātus, saulē kaltētos tomātus, ķiploku, olīveļļu, etiķi, baziliku, sāli un piparus. Ļaut maisījumam ievilkties apmēram 10 minūtes.
3. Sagriezt franču bageti pabiezās (1-1,5 cm), ieslīpās šķēlēs, kārtot uz pannas, kurā ieklāts cepamais papīrs. Apcept apmēram 1-2 minūtes, kamēr maize kļūst zeltaini brūna.
4. Maisījumu uzlikt uz apgrauzdētajām bagetes šķēlītēm, apkaisīt ar mozarella sieru. Cept apmēram 5 minūtes, vai kamēr siers izkusis.
5. Labu apetīti no Francijas!
Uz augšu