Kabači ar maltās gaļas un dārzeņu pildījumu

4 1
Kabači ar maltās gaļas un dārzeņu pildījumu
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 2 mazi kabači
  • 500 g maltās gaļas
  • 2 tomāti
  • 1 paprika
  • 1 - 2 daiviņas ķiploka
  • 1 sīpols
  • Pētersīļi
  • Dilles
  • Sāls – pēc garšas
  • Pipari – pēc garšas
  • Rīvēts siers

Pagatavošana

50 min.
  1. Kabačus pārgriež gareniski uz pusēm un izņem sēklotni. Pārkaisa ar sāli.
  2. Pagatavo pildījumu - malto gaļu sajauc ar sīki sakapātu sīpolu un ķiploku, mazos gabaliņos sagrieztu papriku un tomātu, sasmalcinātiem zaļumiem, garšvielām. To visu nedaudz apcep.
  3. Piepilda kabaču pusītes.
  4. Trauku ar kabačiem liek cepeškrāsnī un cep 200 C 30 -35 min.
  5. Pārkaisa ar sieru un cep vēl ~5 min.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lāsma 2014. gada 7. augusts 13:13
Ļoti laba recepte. Mans vīrs ļoti lielīja.
Paldies. Ļoti garšīgi.
Nauris 2013. gada 16. jūnijs 11:14
Vienīgi pietrūka zefīrs...
Evija 2013. gada 24. marts 18:47
Paldies par lielisko un garšīgo recepti...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni