Variācija par ungāru gulašu

3 1

Sastāvdaļas

  • Gaļas (liellopu vai cūkas) mīkstums – 500 g
  • Sīpoli, sasmalcināti – 2
  • Ķiploks – 2 daiviņas
  • Tomātu pasta – 1 ēd.kar. vai svaigi tomāti bez miziņas, sagriezti kubiņos – 2
  • Paprikas pulveris – 1 ēd.kar
  • Maltas ķimenes – nepilna tējkar
  • Čilli, sasmalcināts – 1
  • Sāls, pipari – pēc garšas

Pagatavošana

110 min.
  1. Gaļu sagriež 2x2 cm gabaliņos un apcep sakarsētā eļļā. Liek ugunsizturīgā traukā, pievieno garšaugus un garšvielas, pārlej ūdeni tik daudz, lai nosedz gaļas gabaliņus. Traukam uzliek vāku un liek cepeškrāsnī 170C uz 60-90 min.
  2. Pasniedz ar kartupeļiem.
  3. Pēc vēlēšanās gaļai var pievienot gabaliņos sagrieztu papriku un/vai sēnes.

Komentāri

irina 2013. gada 28. februāris 15:56
taisijam kafeinica,ka jaunu dienas piedavajumu,loti garsigi.paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni