Sākums > Receptes > Pamatēdieni

kotletes ar kartupeļu biezeni

2010. gada 20. jūlijs
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
90 min
1. nomizojam kartupeļus un liekam tos vārīties
Foto: TeddyWife
2. sagatavojam gaļu kotletēm! traukā, kurā liksim malto gaļu sarīvējam 2 vidējus kartupeļus uz smalkās rīves (tas nepieciešams, lai kotletes turētos kopā).
Foto: TeddyWife
3. liekam gaļu traukā, pievienojam 1 olu un garšvielas
Foto: TeddyWife
4. visu kārtīgi apmaisam
Foto: TeddyWife
5. un varam sākt cept kotletes
Foto: TeddyWife
6. kartupeļi noteikti jau ir gatavi, tos nokāšam
Foto: TeddyWife
7. uzvāram pienu
Foto: TeddyWife
8. kad piens uzvārīts, lejam to klāt kartupeļiem (pienu lejam klāt tik daudz, cik vēlamies, lai kartupeļu biezenis būtu šķidrs -vārdu sakot neaizraujamies, es liku apmēram vienu glāzi piena), nedaudz tos sastampājam un saputojam ar mikseri. (ņēmu vērā iepriekšējos komentārus un pamēģināju kartupeļus uzputot, sanāk TIEŠĀM ļoti garšīgi, ļoti gaisīgi)
Foto: TeddyWife
9. labu apetīti!
Foto: TeddyWife
Uz augšu