kotletes ar kartupeļu biezeni

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas maltā gaļa (var arī lielopu)
  • 1.5 kg kartupeļi
  • 1 ola
  • Glāze piena
  • Garšvielas (sāls , pipari, speciālā garšviela maltai gaļai)

Pagatavošana

90 min.
  1. nomizojam kartupeļus un liekam tos vārīties
    nomizojam kartupeļus un liekam tos vārīties
  2. sagatavojam gaļu kotletēm! traukā, kurā liksim malto gaļu sarīvējam 2 vidējus kartupeļus uz smalkās rīves (tas nepieciešams, lai kotletes turētos kopā).
    sagatavojam gaļu kotletēm! traukā, kurā liksim malto gaļu sa...
  3. liekam gaļu traukā, pievienojam 1 olu un garšvielas
    liekam gaļu traukā, pievienojam 1 olu un garšvielas
  4. visu kārtīgi apmaisam
    visu kārtīgi apmaisam
  5. un varam sākt cept kotletes
    un varam sākt cept kotletes
  6. kartupeļi noteikti jau ir gatavi, tos nokāšam
    kartupeļi noteikti jau ir gatavi, tos nokāšam
  7. uzvāram pienu
    uzvāram pienu
  8. kad piens uzvārīts, lejam to klāt kartupeļiem (pienu lejam klāt tik daudz, cik vēlamies, lai kartupeļu biezenis būtu šķidrs -vārdu sakot neaizraujamies, es liku apmēram vienu glāzi piena), nedaudz tos sastampājam un saputojam ar mikseri. (ņēmu vērā iepriekšējos komentārus un pamēģināju kartupeļus uzputot, sanāk TIEŠĀM ļoti garšīgi, ļoti gaisīgi)
    kad piens uzvārīts, lejam to klāt kartupeļiem (pienu lejam k...
  9. labu apetīti!
    labu apetīti!

Komentāri

eva 2011. gada 9. oktobris 23:54
un ja iemet olinju tad vispaar ideaali, gaisiiiga un dzeltena :)
inese 2011. gada 23. marts 14:17
ja tik tiesaam kartupelu biezenis ir daudz maigaaks kullot ar mikseri!
Laura 2010. gada 9. novembris 19:14
iisteniibaa pirmo reizi redzu ka kartupeli nestampaa bet ar mixseri kulj un es te mocos :D bus japameegina

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni