Burkānu torte

2005. gada 3. maijs
Foto: Una
Pagatavošana
1 min
1. Eļļu, olu, cukuru, kanēli, cepamo pulveri samaisa, tad pieliek klāt rozīnes, un tad burkānus. Kārtīgi samaisa, tad liek miltus. Kad viss samaisīts, liek cepties mazā uguntiņā (nu ne līdz 200 grādiem, mazāk) Jācep apmēram stundu. Nu kā parasti - kā kūkas cep - uz cepampapīra, pamet bišku miltiņus apakšā.
2. Kad gatavs, sagriež gareniski cik nu tur sanāk tās daļas - man 3 sanāk.
3. Un zieķē pa vidu putukrējumu, kā parasti. Uz šito lērumu vajag 3 paciņas saldā krējuma (600 gr), cukurs, vanilīns. Virsū arī to pašu putukrējumu, dekorēt var kaut vai ar Frostīžiem, ja mājas variants.
4. Mājās taisu kūkas - pusi no šitā daudzuma un cep mazajā formā. Tad lieku uz šķīvja un putukrējuma pļeku virsū.
Uz augšu