Canneloni ar vistu un spinātiem

3 1
Canneloni ar vistu un spinātiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Canneloni
  • 200 g mandeļu
  • 1 iepakojums siera "Rikota"
  • 400 g spinātu
  • 2 vārītas vistas filejas
  • 2 sīpoli
  • 100 ml tomātu pastas
  • 200 g siera
  • Mērcei:
  • 50 g miltu
  • 100-200 ml vistas buljona
  • 200 g saldā krējuma
  • 200 g rīvēta siera
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

60 min.
  1. Iesākumam pagatavo mērci -apcep sīpolus, pievieno miltus, vistas buljonu, saldo krējumu, visu uzkarsē, tad pievieno 100 g siera un noņem no uguns, lai siers izkūst mērcē.
  2. Apvāra sāls ūdenī canneloni, aplej ar aukstu ūdeni.
  3. Pildījumam - sagriež vistas fileju, sakapā mandeles un spinātus, pievieno sieru Rikota, sāli un piparus pēc garšas.
  4. Pilda canneloni ar pildījuma masu, liek traukā, uzlej mērci, pārsmērē ar tomātu pastu un apber ar 200 g siera, liek cepeškrāsnī uz 170grādiem un cep aptuveni 40 min.

    Lai labi garšo!
    Pilda canneloni ar pildījuma masu, liek traukā, uzlej mērci,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni