Cepti rīsi

2010. gada 15. jūlijs
Foto: Arta Julika
Pagatavošana
20 min
1. Rīsus novāra.
2. Gaļu sagriežam slīpās, tievās strēmelītēs un iemarinējam sojas mērcē, un noliekam vēsumā.
3. Šampinjonus sagriežam šķēlītēs.
4. Papriku griežam palielos gabalos.
5. Sīpolus griežam mazos gabaliņos.
6. Vokpannā 3 ēdamkarotes eļļas un 5min cepam gaļu, tad to izņemam no pannās un novietojam siltumā.
7. 3 ēdamkarotes eļļas uzkarsējam vokpannā un uz ļoti lielas uguns 3min, pastāvīgi maisot, apcepam sagrieztos dārzeņus, pievienojam ingveru, šeriju un sojas mērci, kas pārpalika no gaļas marinēšanas.
8. Pievienojam un iecilājam gaļu un rīsus. Visam pievienojam sāli un piparus, un uzkarsējam visu.
Uz augšu