Jogurtiņa kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa Selgas cepumu (garša, kā pašam/ai labāk garšo)
  • 500 ml jogurts (pec izvēles)
  • Ogas (meža zemenes, mellenes, zemenes, upenes, jāņogas utt.)
  • Želantīns - 1 paciņa
  • 100 g šokolāde

Pagatavošana

30 min.
  1. Traukā, kurā velaties gatavot kūku, saberž Selgas cepiņus, kā pamatni.
  2. Nomazgātās ogas ber virsū saberztiem cepumiem.
  3. Uzbriedina želantīnu.
  4. Želantīnam pievieno jogurtu, kārtīgi samaisa.
  5. Jogurta un želantīna masu lej virsū saberztajiem cepumiem un ogām.
  6. Sarīvē šokolādi un parkaisa kūku.
  7. Liek leduskapī uz nakti, lai nekas nejausības pec neiekristu kūkā, parklāj drošības pēc ar pārtikas plēvi.
  8. Kad ir pagājis noteiktais laiks, kūku var ņemt laukā un baudīt.
  9. Pagatvošanas laiks ir 30, neierēķinot to, laiku, kuru kuka pavada leduskapī.
  10. Labu apetīti. ;]

Komentāri

Laura Cukkere 2010. gada 26. jūlijs 10:18
Ļoti garšīgi un vienkārši! Paldies!
Silvija Hermansone 2010. gada 21. jūlijs 14:47
Ļoti laba recepte,unizdevīga.Paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize