Jūras mēle miltu kažokā

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 800 g jūrasmēles bez ādas
  • 300 g svaigu garneļu
  • 100 g sviesta
  • 2 citroni
  • Pētersīļi
  • Milti
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Izloba garneles un samaisa ar sarīvētu citrona miziņu un sakapātiem pētersīļiem. Noskalo un sagriež zivi filejās, tad apviļā miltos. Izkausē 50 g sviesta un tajā apcep zivi no abām pusēm. Pievieno sakapātus pētersīļus un sāli, aplej ar citrona sulu un sautē. Filejas liek uz sasildītiem šķīvjiem. Atlikušo sviestu apcep pannā un aplej filejas. Zivi pasniedz kopā ar garnelēm un kartupeļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni