Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Quiche ar vistu un brokoļiem

2010. gada 7. jūlijs
Foto: Gunta
Pagatavošana
90 min
1. Vistas fileju sagriež strēmelēs, apcep sviestā. 2) Sagriež sīpolu un arī apcep. Sajauc kopā, pieber sāli, piparus pēc garšas, turpina sautēt ~ 10 min.
2. Brokoļus sadala ziedkopās, liek verdošā ūdenī, vāra ~5 min, noskalo ar aukstu ūdeni.
3. Kaltētos tomātus sagriež gabaliņos.
4. Sarīvē sieru.
5. Izveltnē mīklu, ieklāj ar taukvielām iesmērētā apaļā veidnē.
6. Mīklai virsū liek vistu ar sīpoliem, brokoļus un kaltētos tomātus.
7. Sakuļ olas ar saldo krējumu, pieber sāli, piparus, pārlej pildījumam, pārkaisa ar sieru.
8. Cep 180 C 40-50 min.
9. Pirms pasniegšanas atdzesē.
10. Labu apetīti!
Uz augšu