Jēra sautējums

4 1

Sastāvdaļas

  • Jēra gaļa – 1 kg
  • Konservēti tomāti gabaliņos savā sulā – 1 bundžiņa
  • Neliela kāpostgalva
  • Ķiploks – 5-6 daiviņas
  • Sarkanie sīpoli – 2 gab
  • Tomātu mērce – 2-3 ēd.kar
  • Lauru lapa
  • Sāls, melnie pipari – pēc garšas

Pagatavošana

120 min.
  1. Gabaliņos sagrieztu jēra gaļu apcep, liek katlā, pievieno ķiploku, sīpolus, lauru lapu, tomātu gabaliņus ar visu sulu, pieber sāli, piparus un uz lēnas uguns sautē 1-1,5 stundu. Pieliek sagrieztu kāpostu un sautē līdz tie mīksti. Beigās pievieno tomātu mērci. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Sandris 2012. gada 9. oktobris 18:05
par recepti paldies!
uldis 2012. gada 29. jūnijs 10:43
loti labs.galvenais vienkars.
elviss 2012. gada 27. janvāris 20:47
iist labs sanaaca man un manai ģimenei ļoti garšoja.... :) noteikti kaadreiz gatavoshu veel sho lielisko maltiiti :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni