Pīrāgs ar gaļu, olām,sieru un lociņiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Mīkla:
  • 200 g sviests vai margarīns
  • 150 ml alus
  • 400 -450 g milti
  • Sāls
  • Pildījums Nr.1
  • 400 g vistas fileja (tītara gaļa,cūkgaļa)
  • 150 g sīpoli
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa
  • Pildījums Nr.2
  • 3 vārītas olas
  • 100 g siers
  • Lociņi (zaļumi, kas jums garšo)
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Gatavo Pildījumu Nr.1: sasmalcina sīpolus, sagriež gaļu mazos gabaliņos.Pannā apcep eļļā sīpolus, pievieno gaļu, piparus, sāli. Cep līdz gaļa ir gatava.
  2. Pildījums Nr.2 Sasmalcina olu, zaļumus, sarīvē sieru.Visu sajauc, ja nepieciešams pievieno sāli.
  3. Mīkla: Sajauc sviestu un alu, mazliet sāli, pievieno miltus.
  4. Mīklu sadala 3 daļās.
  5. Visas 3 daļas izrullē pēc cepampannas formas.
  6. Cepampannu ieziež ar taukvielām un piek pirmo mīklas plātni. Tad liek Pildījumu Nr.1, to pārklāj ar otro mīklas kārtu. Liek Pildījumu Nr.2 un visu pārklāj ar trešo mīlkas kārtu.
  7. Virskārtu var apsmērēt ar sakultu olas dzeltenumu (pēc vēlēšanās).Pīrāgam ar dakšinu sadusta virskārtu.
  8. Liek cepties uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos,40-50minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni