Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pīrāgs ar gaļu, olām,sieru un lociņiem

2010. gada 5. jūlijs
Foto: Lana Krivuļko
Pagatavošana
90 min
1. Gatavo Pildījumu Nr.1: sasmalcina sīpolus, sagriež gaļu mazos gabaliņos.Pannā apcep eļļā sīpolus, pievieno gaļu, piparus, sāli. Cep līdz gaļa ir gatava.
2. Pildījums Nr.2 Sasmalcina olu, zaļumus, sarīvē sieru.Visu sajauc, ja nepieciešams pievieno sāli.
3. Mīkla: Sajauc sviestu un alu, mazliet sāli, pievieno miltus.
4. Mīklu sadala 3 daļās.
5. Visas 3 daļas izrullē pēc cepampannas formas.
6. Cepampannu ieziež ar taukvielām un piek pirmo mīklas plātni. Tad liek Pildījumu Nr.1, to pārklāj ar otro mīklas kārtu. Liek Pildījumu Nr.2 un visu pārklāj ar trešo mīlkas kārtu.
7. Virskārtu var apsmērēt ar sakultu olas dzeltenumu (pēc vēlēšanās).Pīrāgam ar dakšinu sadusta virskārtu.
8. Liek cepties uzsildītā cepeškrāsnī 180 grādos,40-50minūtes.
Uz augšu