Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes drupačkūka ar biezpienu

2010. gada 4. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Aukstu sviestu sastrādā kopā ar miltiem, cepampulveri, kakao pulveri un cukuru. Jāsanāk «smiltīm» - birstošai drupaču masai.
2. Biezpienu ar vaniļas cukuru, olām, kartupeļu cieti un cukuru sastrādā viendabīgā masā, ja nepieciešams, biezpienu izberž caur sietu.
3. Ābolus mizo un sagriež daiviņās.
4. Pusi no drupaču mīklas iekaisa ar sviestu ieziestā formā, tad virsū liek pusi no biezpiena. Uz biezpienu saliek ābolu šķēlītes, atkal biezpienu virsū, tad pārējās drupačas.
5. Kūku cep 60 minūtes 200 grādos. Izceptu kūku atdzesē, tad pasniedz. Lai labi garšo!
Uz augšu