Tvaicētās ēdamgliemenes

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg ēdamgliemeņu
  • ½ selerijas kāta
  • ½ sīpola
  • 1 puravs
  • 1 ēdamk. sviesta

Pagatavošana

10 min.
  1. Ēdamgliemenes noskalo zem tekoša ūdens. Smalki sagriež sīpolu, selerijas kātu, puravu un kopā ar sviestu un ēdamgliemenēm liek katlā. Vāra ar vāku aptuveni 4 min., līdz gliemežvāki atveras. Vārot ik pa laikam sakrata. Ēdamgliemenes pasniedz ar majonēzi un frī kartupeļiem, vai arī baltmaizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni