Rokfellera austeres

5 1

Sastāvdaļas

  • 24 svaigas, atvērtas austeres
  • 1 kg jūras sāls
  • 150 g spinātu
  • 30 g dūmota šķiņķa
  • 30 g sviesta
  • 2 sīpoli
  • 4 ēdamk. skāba krējuma
  • 1 šķipsna anīsa pulvera
  • Pētersīļi
  • Rīvmaize
  • Kajennas pipari
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Izkausē sviestu, tam pievieno spinātus un sautē, līdz iztvaiko šķidrums. Tad pievieno sīpolus, pētersīļus, šķiņķi un turpina sautēt 2 min. Pēc tam iemaisa rīvmaizi un skābu krējumu, pievieno sāli un garšvielas. Ar šo maisījumu piepilda vaļējās austeres, kas ieliktas formā ar jūras sāli, cep 8 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas