Cepti astoņkāji

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg astoņkāju
  • 1 citrons
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 gl. sarkanvīna
  • 2 ēdamk. aromatizētā estragona
  • 2 ēdamk. sojas mērces
  • Etiķis
  • Pētersīļi

Pagatavošana

35 min.
  1. Astoņkājus nomazgā, pa virsu izdarot iegriezumus, restes veidā. Sajauc vīnu, etiķi, sīki sagrieztu ķiploku un sojas mērci. Ar sagatavoto marinādi aplej astoņkājus un tur aukstumā 4 h. Astoņkājus cep uz grila 5 - 7 min., aplejot ar marinādi. Pasniedz karstus ar citrona daiviņām un sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni