Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zandarts bakoniešu gaumē

2010. gada 29. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
35 min
1. Zivi noskalo, nosusina un viegli ierīvē ar sāli. Fileju liek ar sviestu ieziestā pannā, pārlej uzkarsētu zivju buljonu un pārklāj ar foliju. Cep 20 min., 180°C. Izņem zivi no buljona, apsedz, lai saglabātos silta. Notīra, sagriež sīkos kubiņos sīpolus un cep. Tad pievieno sīki sagrieztas sēnes, sagrieztu tomātu un papriku. Visam pāri pārkaisa paprikas pulveri, pielej buljonu un uzvāra. Skābo un saldo krējumu sajauc ar miltiem un iemaisa uz pannas esošās piedevās. Mērci uzvāra un pārlej zivij. Garšaugus sakapā un pārkaisa ēdienam. Pasniedz ar sviestā ceptiem kartupeļiem un salātiem.
Uz augšu