Varavīksnes forele ar sautētiem spinātiem un kartupeļiem

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g varavīksnes foreles
  • 75 g kartupeļu
  • 50 g spinātu
  • 1 daiviņa ķiploka
  • Baltvīns
  • Krējums
  • Sviests
  • Dilles
  • Zivs garšvielas
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Foreli atsaldē un ierīvē ar garšvielām, sāli un pipariem. Marinē 2 min. Uzkarsētā sviestā apcep zivi, pārlej ar krējumu un sautē, līdz tie gatavi. Beigās pievieno iepriekš novārītus kartupeļus. Pasniedz ar sasmalcinātām dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni