Varavīksnes forele ar citrona, salvijas un valriekstu mērci

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 5 varavīksnes foreles
  • 1 citrons
  • 100 g valriekstu
  • 100 g sviesta
  • 100 ml sausa baltvīna
  • Salvijas lapas
  • Milti
  • Olīveļļa
  • Pipari
  • Sāls
  • Polenta (kukurūzas miltu vai mannā putra)

Pagatavošana

20 min.
  1. Varavīksnes foreli apvārta miltos un apber no abām pusēm ar sāli un pipariem. Zivi apcep no abām pusēm olīveļļā, tad 7 min. cep cepeškrāsnī. Pa to laiku sagrauzdē salviju, valriekstus un sviestu, pievienojot citrona miziņu un vīnu. Karsē līdz šķidrums ir samazinājies uz pusi. Zivi pasniedz ar karstu, mīkstu polentu un mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni