Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepta tilapija ābolu mērcē

2010. gada 29. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
40 min
1. Tilapiju sagriež 1 cm biezos gabalos un liek ar sviestu ieziestā pannā. Zivi aplej ar citrona sulas un vīna maisījumu, pārkaisa ar sāli un citronpipariem. Trauku pārklāj ar vāku vai alumīnija foliju, visu cep 20 min., 200°C. Tikmēr nomizo un sagriež vidēji lielos gabalos ābolus un sīpolus. Sakarsētā sviestā apcep sīpolus, tad pievieno ābolus un sulu, kā arī sagrieztu papriku un garšvielas. Nedaudz apcepina, tad visu pievieno zivij un turpini cept, līdz 5 – 10 min. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.
Uz augšu