Tilapija – ķiršu tomātiņu un olīvu marinādē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 tilapijas filejas
  • 400 g ķiršu tomātiņu
  • 100 g olīvas
  • 6 ķiploki
  • 1 citrons
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • ½ tējk. sarkano piparu
  • Pētersīļi

Pagatavošana

25 min.
  1. Zivi ierīvē ar sāli un pipariem, apslacina ar citrona sulu un ļauj nedaudz ievilkties. Sagriež uz pusēm tomātus. Smalki sagriež pētersīļus, olīvas un ķiploku. Sakarsētā eļļā apcep zivi. Uz tās pašas pannas apcep pētersīļus, tomātus, olīvas, ķiplokus. Tam visam pievieno piparus un sāli. Zivi pasniedz pārklātu ar marinādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni