Cepta saidas fileja baltvīna mērcē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g saidas filejas
  • 70 g rīsu
  • 1 citrons
  • 1 ķiploku daiviņa
  • Saldais krējums
  • Sviests
  • Baltvīns
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Iztīra zivi no asakām, ierīvē ar sāli, pipariem un apslacina ar citrona sulu. Apcep no abām pusēm, virsū liek sviestu un sagrieztu ķiploku. Liek vāku un cep 5 min., 180°C. Izvāra rīsus. Uzkarsē baltvīnu, pievieno saldo krējumu un maisa, līdz mērce sabiezē. Pievieno mazliet sāli, cukuru un citrona sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni