1. Zivi noskalo, apslaka ar citrona sulu, apkaisa ar sāli un pipariem. Virsū liek dilles un pētersīļu zariņus. Notīra un nomazgā puravu, atdala atsevišķi zaļās lapas, kuras liek verdošā sālsūdenī 5 min. Pēc tam lapas atdzesē un ļauj nožūt. Ar sagatavotiem puraviem aptin zivi un liek cepamajā formā, nomizo burkānus un sīpolus, sagriež un 5 min. vāra dārzeņu buljonā. Tad dārzeņus kārto blakus zivij, pārlej ar buljonu, pārkaisa ar sāli, pipariem un fenheļa sēklām. Zivij pārklāj foliju un cep 40 min., 180°C. Atlikušos zaļumus sakapā ar sviestu un pievieno gandrīz gatavai zivij. Buljonā iemaisa svaigo krējumu. Zivi pasniedz formā.