Maltā gaļa ar ķiplokiem

5 1
Recepti noskatīju kādā kulinārijas raidījumā un nelaidu garām izdevību izmēģināt, jo dārzā saauguši jaunie ķiploki un sīpoli.

Sastāvdaļas

  • Liellopu maltā gaļa – 500 g (oriģinālā – cūkas maltā gaļa)
  • Pupiņas – 2 bundžiņas
  • Jaunie ķiploki kopā ar lakstiem – 3-4 gab
  • Jaunie sīpoli kopā ar lokiem – 3-4 gab
  • Čilli pipars
  • Augu eļļa
  • Sojas mērce, sāls – pēc garšas

Pagatavošana

20 min.
  1. Dziļā pannā uzkarsē eļļu un apcep sagrieztus ķiplokus un sīpolus līdz zeltainai krāsai, pielej sojas mērci. Pievieno malto gaļu un sagrieztus ķiploka lakstus. Pirms beigām pievieno sasmalcinātus lokus, pupiņas un čilli pipariņu. Pēc garšas pieber sāli.
  2. Ēd ar zaļajiem vai tomātu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni