Zemeņu - putukrējuma torte

3 1
Zemeņu - putukrējuma torte
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Biskvītam
  • 8 olas
  • 200 g cukura
  • 250 g kviešu miltu
  • 3 ēd. k. kartupeļu cietes
  • Pildījumam:
  • 1 kg zemeņu
  • 1 l saldā krējuma

Pagatavošana

60 min.
  1. Kārtīgi sajauc un saputo biskvītam visas nepieciešamās sastāvdaļas.
  2. Lej dziļā panna mīklu un liek cepties iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos. Cepšanas laiks atkarīgs no mīklas biezuma - biskvītam jākļūst skaisti zeltainam. Piespiežot ar pirkstu - jāizveidojas bedrītei, bet tai tūdaļ pat arī jāizlīdzinās.
    Cept var vienu biezu vai 3 plānākus atseviški.
  3. Kad biskvīts izcepts, ļauj tam atdzist. Ja cepts biezais biskvīts - sagriež to 3 daļās.
  4. Uzputo saldo kējumu (var pievienot mazliet cukuru garšai).
  5. Zemenes attīra no kauslapiņām un kātiņiem, un sagriež sev tīkamā lielumā.
  6. Liek vienu biskvīta kārtu, tad daļu putukrējuma, un zemenes, tad nākamās biskvīta kārtas un pildījumu.
  7. Virspusi un sānus pārklāj arī ar putukrējumu un dekorē ar zemenēm, kurām atstātas kauslapiņas.

    Lai labi garšo!
    Virspusi un sānus pārklāj arī ar putukrējumu un dekorē ar ze...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Iesācējs 21. aprīlis 00:34
Drīz mēģināšu šādu pagatavot, tad redzēs kāds būs iznākums, pēc tam dalīšos ar to kas būs iznācis.
anna 2011. gada 30. marts 13:21
vis ņamigaka torte ko esmu edusi un iesaku citiem ari to nobaudit ņam!ņam!!!!!!:)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize