Vienkāršie itāļu vistu spārniņi

3 1

Sastāvdaļas

  • Vistu spārniņi, 5
  • Sīpols, mazs
  • Ķiploks
  • Rozmarīns, zariņš
  • Origano
  • Sāls
  • Eļļa

Pagatavošana

80 min.
  1. Uzliek karsēties krāsni uz 250 grādiem.
  2. Ieziež cepamtrauku ar iespējams mazāk eļļas, jo vista dos pietiekami daudz pati savu.
  3. Atsevišķā traukā sakapā kopā rozmarīnu, sīpolu, pavisam nedaudz ķiploka, pavairāk sāli, vēl kādas garšvielas pēc izvēles, es parasti lieku vēl origano.
  4. Ņem vistas spārniņus un ieziež labi rūpīgi ar tiko sakapāto masu un liek traukā.
  5. Liek uzkarsētajā krāsnī un aizmirst uz apmēram stundu.
  6. Kad var viegli iedurt dakšiņ un bez problēmām izvilkt, vista gatava.

Komentāri

Austra 2010. gada 25. jūnijs 19:25
zini, man bija tieši tāda pati sejas izteksme, kad dzirdēju, bet ir labi.
protams, ja runā par spārniņiem, ar pleca daļu, ne tikai stumbenīšiem un ne gluži stunda, ir tomēr nedaudz jāpaseko līdz.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni