Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vienkāršie itāļu vistu spārniņi

2010. gada 25. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
80 min
1. Uzliek karsēties krāsni uz 250 grādiem.
2. Ieziež cepamtrauku ar iespējams mazāk eļļas, jo vista dos pietiekami daudz pati savu.
3. Atsevišķā traukā sakapā kopā rozmarīnu, sīpolu, pavisam nedaudz ķiploka, pavairāk sāli, vēl kādas garšvielas pēc izvēles, es parasti lieku vēl origano.
4. Ņem vistas spārniņus un ieziež labi rūpīgi ar tiko sakapāto masu un liek traukā.
5. Liek uzkarsētajā krāsnī un aizmirst uz apmēram stundu.
6. Kad var viegli iedurt dakšiņ un bez problēmām izvilkt, vista gatava.
Uz augšu