Pangasīdsams kukurūzu miltu garoziņā

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 pangasīdsama filejas
  • 1 ola
  • ½ gl. miltu
  • ¼ gl. dzelteno kukurūzas miltu
  • 3 ēdamk. augu eļļas
  • 2 ēdamk. citrona sulas
  • 1 tējk. zivju garšvielu
  • ½ tējk. ķiploku pulvera
  • ½ tējk. sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajauc kopā miltus, kukurūzas miltus, zivju garšvielu, ķiploku pulveri un sāli. Pangasīdsama filejas iemērc sakultā olā ar citrona sulu un tad kukurūzas miltu maisījumā. Apcep filejas no katras puses, līdz zivis var viegli sadalīt ar dakšiņas palīdzību.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni