Pikantais pangasīdsams

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 230 g pangasīdsama filejas
  • 2 ēdamk. rapšu eļļas
  • 2 tējk. ķiploku sāls
  • 2 tējk. kaltēta timiāna
  • 2 tējk. paprikas
  • ½ tējk. kajennas piparu
  • ½ tējk. aso piparu mērces
  • ¼ tējk. piparu

Pagatavošana

15 min.
  1. Sajauc kopā visas garšvielas un šo maisījumu ierīvē no abām pusēm filejās. Zivi cep 230°C, līdz var viegli sadalīt ar dakšiņas palīdzību.

Komentāri

Anrijs Lunde 2010. gada 28. jūnijs 09:20
Ta pati pangasija jau vien ir. Tikai pec noteikumiem saucas pangasidsams. Bet recepte garsiga, Mhhhh.
alina 2010. gada 23. jūnijs 15:30
kas ir pangasiidsams?pangasija +sams?kur var taadu nopirkt?nekad neesu redzeejusi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni