Toskānas pangasīdsams

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 120 g pangasīdsama filejas
  • 4 tomāti
  • 20 g svaigi rīvēta Parmezāna siera
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1.5 ēdamk. majonēzes
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • ¼ tējk. melno piparu
  • ½ tējk. sāls

Pagatavošana

20 min.
  1. Pangasīdsama filejas no abām pusēm ierīvē ar pipariem, sāli un apslacina ar citronu sulu. Zivis ietaukotā pannā cep 6 min., 260°C. Sajauc Parmezāna sieru ar kausētu sviestu un majonēzi. Izņem zivis no krāsns, apgriež filejas uz otru pusi un aplej ar siera maisījumu. Virsū liek tomāta šķēlītes un cep vēl 5 min.

Komentāri

Juris 2010. gada 28. jūnijs 09:27
Kaut ko tik ātri vēl nebiju pagatavojis.:) Paldies par jauko recepti.
Diāna 2010. gada 28. jūnijs 09:10
Ātri un garšīgi!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni