Cepts paltuss

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g paltusa filejas
  • 1 ola
  • 100 g majonēzes
  • 1 ēdamk. diļļu
  • 1 tējk. sāls
  • ½ tējk. balto piparu
  • Kaltēta estragona

Pagatavošana

35 min.
  1. Paltusu iztīra, noskalo un ierīvē ar sāli, pipariem, sasmalcinātām dillēm. Tad kārto ieziestā cepam traukā un pārklāj ar alumīnija foliju. Cep 20 min., 225°C. Kad zivs gatava, tai nolej šķidrumu. Saputo olas baltumu, pievieno majonēzi un estragonu. Maisījumu pārlej zivīm un cep 250°C, līdz majonēzes maisījums iegūst skaistu krāsu. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni