Sautēta mencas fileja ar anšovu sviestu

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 750 g mencu filejas
  • 12 ar papriku pildītas zaļās olīvas
  • ½ citrona
  • 40 g sviesta
  • 3 ēdamk. sausā baltvīna
  • 1 ēdamk. anšovu pastas
  • Pētersīļi
  • Malti baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Mencas fileju nomazgā, nosusina un liek pannā. Pārlej vīnu, pievieno sāli, piparus un apslaka ar citrona sulu. Visu pārklāj ar foliju un vāra 6 min. Sviestu samaisa ar anšovu pastu un uzziež uz filejas, virsū kārto ripiņās sagrieztas olīvas, pārklāj ar foliju un sautē 2 min. Pasniedz rotātu ar pētersīļa lapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni