Menca angļu gaumē

2010. gada 22. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
30 min
1. Uzkarsētā eļļā apcep sasmalcinātu bekonu. Izņem bekona gabaliņus un atlikušajās taukvielās apcep sasmalcinātu sīpolu, ķiploku. Tiem pievieno miltus, nedaudz apbrūnina un pārlej ar saldo krējumu, pienu un buljonu. Visu uzvāra. Kartupeļu cieti sajauc ar 100 ml ūdens, lēnām iemaisa zupas šķidrumā. Zupai pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, sāli, piparus un, maisot, sautē, līdz tie gandrīz gatavi. Tad pievieno nelielos kubiņos sagrieztu zivi, bekona gabaliņus un vāra, līdz zivs gatava. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātām pētersīļa lapiņām.
Uz augšu