Mencu/dārzeņu sautējums

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētas mencas filejas
  • 5 tomāti
  • 1 cukini
  • 1 sarkanais sīpols
  • 1 -2 ķiploka daiviņas
  • 1 -2 ēdamk. eļļas
  • ½ tējk. majorāna
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. melno piparu
  • Pētersīļi

Pagatavošana

20 min.
  1. Atkausētu zivi sagriež kubiņos vai platās strēmelēs. Nomazgā, sagriež daiviņās tomātus un cukini. Nomizo, sagriež sīpolu un sasmalcina ķiplokus. Sakarsētā eļļā apcep dārzeņus, līdz tomāti kļūst šķidri. Maisījumam pievieno zivi, majorānu, sāli un piparus. Ēdienu sautē, līdz zivs kļūst balta. Pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pasniedz ar maizi, vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Edgars 2014. gada 8. aprīlis 15:30
Šī recepte savulaik bija uz LIDO mencu fileju paciņām - esmu gatavojis vairākas reizes - sanāk ātri, un ļļļoti garšīgi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni